Softline1979

Softline1979

Softline1979

Softline1979 presenteert een uitgebreid pakket designstoelen, designbarkrukken en -tafels, in verschillende materialen als hout, Copolymeer en San in een uiteenlopende kleurenrange. ook gestoffeerd zijn er diverse opties mogelijk met de bekende stoffen fabrikanten waar onder Kvadrat Gabriel en Camira etc. 

Softline1979 heeft oog voor details en design. Een superieure afwerking en kwaliteit maakt dat deze collectie “Made in Italy” erg succesvol is en regelmatig wordt voorgeschreven en verkocht in zowel de projectmarkt alsook de retailbranch.

Diverse modellen zijn stapelbaar, diverse onderstellen zijn mogelijk zoals 4 poot, 4 poot hout,  sterpoot, sledepoot spinpoot met of zonder wielen en of gaslift.
Deels of volledig gestoffeerd. De vele opties maken dat u altijd een uniek meubelstuk kunt creëren en/of kunt voorschrijven.

Softline1979 exporteert zijn collectie naar 67 landen wereldwijd. Met een maximale flexibiliteit in productie en snelle betrouwbare levertijden, mogelijk gemaakt door het “JUST IN TIME” management systeem, gekoppeld aan een volledig geautomatiseerd magazijn, zorgen zij dat “ITALIAANS DESIGN” geleverd wordt volgens iedere gewenste specificatie en deadline.

FSC Certificaat

SOFTLINE1979 ontvangt FSC certificaat

SOFTLINE1979 heeft voor de gehelen houten collectie het FSC certificaat ontvangen. Dit bewijst dat  SOFTLINE1979 vooruit denkt als het gaat om duurzame productie. De volgende stap die de organisatie gaat nemen is het gebruik van duurzame beitsen en verf. Alles in het kader van de Environmental Friendly Production Methode. Duurzaamheid, kwaliteit en een lange levensduur zijn van onderscheidend belang voor SOFTLINE1979.