Bouw begeleiding : wij zijn geen ontwerper!  maar kunnen putten uit een bestand van binnenhuis architecten waarvan wij een voorstel/ ontwerp van a to z kunnen realiseren.

Dus u heeft een pand met of zonder een interieurontwerp en wil dit graag ingevuld en uitgevoerd hebben,  dan kunt u bij ons terecht zoals gezegd van A to Z of te wel Turnkey (sleutelklaar)

Met een reeks van projecten op onze referentielijst, heel veel ervaring in verschillende disciplines, de juiste (vaste) ploeg onderaannemers in nagenoeg alle diciplines is het voor DOT Orange design telkens weer een sport om samen met u het gewenste interieur binnen budget en tijdslimiet te realiseren.

Verbouwen/bouwen zijn vaak niet uw dagelijkse kerntaken daarom kunt u vertrouwen op de expertise van DOT Orange design om conform planning /open calculatiebudget uw droom te verwekelijken.

Werkwijze

Om u als niet professional in dit complexe proces te ondersteunen, biedt DOT Orange design u de begeleiding die u zoekt.

DOT Orange design zal na een eerste evaluatie in overleg met u bepalen welk pad er wordt uitgezet.

DOT Orange design voorkomt voor u de bekende “bouwstress”,  wij ontlasten u in aanloop en of tijdens de nieuwbouw of verbouwing of inrichting.

U geeft aan waarmee wij u kunnen ontlasten indien nodig van A tot Z. met andere woorden van het ontwerp tot met de verhuizers en de schoonmaak ploeg, DOT Orange design regelt het voor u op tijd en binnen het gestelde budget.

DOT Orange design heeft in de loop der jaren een groot bestand aan onderaannemers opgebouwd, waarmee we vele projecten tot een succesvol eind hebben kunnen volbrengen en een mooi eindresultaat hebben gerealiseerd.

Zilt & Zoet

BNP PARISBAS