Gezien in Milaan

Systemtronic

Ook dit jaar is er na onze deelname aan de Salon del Mobile in Milaan weer een stortvloed aan nieuws te melden. De beurs, verspreid over de vele locaties in de stad, is bijna niet meer te behappen in een paar dagen. Ook dit jaar waren er weer meer stands, meer fabrikanten en meer ontwerpers. Gezamenlijk maken zij deze beurs met recht de grootste inspiratiebron voor designliefhebbers. Om het overzichtelijk te houden concentreren wij ons nu op de merken uit onze portefeuille.

 

SOFTLINE1979.com

De kenmerkende Italiaanse fabrikant bekend om de fraaie collectie stoelen en barkrukken bracht dit jaar veel nieuws, zowel in kleur, als in duurzaam geproduceerde FSC houten modellen.Qua kleuren zijn er inmiddels geen beperkingen meer, iedere RAL kleur is mogelijk, ook bij kleinere aantallen.
De NITA Collectie is uitgebreid met lounge modellen en zelfs een schommelstoel!  De uitbreiding in tafels met hout en metaal geeft deze collectie echt een nieuwe boost.

Softline

PUNT mobles

Presenteerde een compleet nieuwe Dressoir lijn “Malmo” designed by Mario Ruiz. Zeer fraai opgebouwd met of zonder metal cover. Compleet te configureren via de configurator op de website. In iedere mogelijk uitvoering en kleurstelling. Ook nieuw is de HUG chair designed by Manel Molina als vergader- of riante eetkamerstoel.
NUCLEO is een fraai ontworpen tafelserie van Victor Carrasco met marmeren tops in drie verschillende hoogtes en afmetingen. Bekijk zeker ook de website voor deze nieuwe collectie en serie.

PUNT PUNT PUNT

PUNT PUNT PUNT

 

 

Studio SYSTEMTRONIC

Bekend van de fraaie accessoirelijn voor hotels, projecten en private settingen.
Nieuw in deze collectie zijn o.a. NUBE wand klok, Baldas wandpresentatie en Bladas roomdevider. Een welkome aanvulling op deze toch al unieke, onderscheidende collectie. Bekijk hier meer.

Studio SYSTEMTRONIC