Een stijlvolle toevoeging aan het NOTI-assortiment

Mishell-familie van NOTI - DOT Orange design

De karakteristieke Mishell-familie van NOTI

De Poolse ontwerper Piotr Kuchciński heeft voor NOTI een uitgebreide familie van meubelen gemaakt. Deze meubelfamilie, die bekend staat onder de naam ‘Mishell’, is een van de topseries uit de collectie van het Poolse meubelmerk. NOTI is een Pools bedrijf dat al meer dan twaalf jaar actief is in de branche. Het merk staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en multifunctionele, moderne meubelen. Het motto van het bedrijf is ‘art in design’. Dit laat zien dat het merk innovatief is wat betreft de uitstraling en functionaliteit van elk meubelstuk.

De ‘Mishell’-familie sluit moeiteloos aan op dit idee. De stoelen, loungestoelen en hockers hebben een karakteristieke vormgeving. Daarnaast beschikken ze over een elegante en goede afwerking. De Mishell-collectie bestaat uit vier design meubelen.

 

– Arm stoelen
– Loungestoel XL  met hoofdsteun
– Reguliere stoelen
– Hockers

 

Alle meubelstukken zijn bovendien te bestellen met verschillende onderstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan skids, een houten of kruisonderstel, een draaivoet of wieltjes. Zodoende zijn de mogelijkheden eindeloos. De Mishell collectie is te leveren compleet met bijpassende tafels. De goed afgewerkte zitvorm geeft bovendien uitstekend comfort. NOTI bevestigt hiermee kortom een bedrijf te zijn waar design, kwaliteit én comfort hand in hand kunnen gaan!

 

Neem contact op met DOT Orange voor meer informatie over NOTI en de Mishell-collectie!

 

Mishell-familie van NOTI - DOT Orange design