NOTI

NOTI past praktisch design toe om de kwaliteit en ambacht te benadrukken in hun producten. Materialen van de hoogste kwaliteit en moderne stoffen en structuren worden toegepast. Hiermee bereikt NOTI een duurzaam en veilig product. NOTI’s motto is “Art in Design”  Ontworpen en geproduceerd in Polen, geeft deze collectie een zeer moderne en verrassende blik op het moderne Poolse design.

Cantarutti

Ons verhaal is het resultaat van een evolutie die begon in 1970, met het produceren van houten stoelen en meubels voor export over de hele wereld

We zetten het verhaal voort met jongere generaties vanuit de familie die de focus leggen op vakmanschap en op constructief en creatief vlak. De passie voor de projecten overheerst en in de jaren 2000 begint de transformatie. Op weg naar het doel om onze eigen ideeën vorm te geven. Om onze persoonlijke visie op design over te brengen, onze concept van een stoel. Met een bijzondere  avant-garde en professionele ervaring en een authentieke liefde voor het product. Voorzien van een compleet nieuwe fabriek, state of the art machinerie en uitgebreide spuit capaciteit en eigen stoffeerderij is CANTARUTTI klaar de wereld te voorzien van een duurzaam (FSC) geproduceerd design product.  Bestaande uit een zeer uitgebreide collectie met vele complete families stoelen met, zonder arm, barstoelen en lounge meubelen en tafels.

David Design

Opgericht in 1988 door David Carlson, met een zeer lange geschiedenis van samenwerking met iconische ontwerpers. DAVID DESIGN 2020 is nu uitgegroeid tot een zeer brede collectie van moderne meubelen en accessoires.

Gemaakt voor een brede doelgroep klanten, zowel privé als projectgebruik.
DAVID DESIGN is een trotse Zweedse producent van alle losse onderdelen in deze collectie,  waarbij het gebruik van kunststoffen vermeden wordt.  
In alle facetten van ontwerp tot het eindproduct staan mens, natuur en milieu centraal.   
Uiteraard tegen de hoogste kwaliteitsnorm om lang mee te gaan en boven al duurzaam om te gaan met grondstoffen.

Het resultaat is inderdaad een geweldige selectie designmeubelen en accessoires, die al wereldwijd aan vele tevreden klanten zijn verkocht.

 

Ply Collection

Ply Collection combineert de ervaring en capaciteiten van Letlands grootste producenten op het gebied van meubilair. Met innovatieve productie oplossingen en samen met getalenteerde en bekende ontwerpers heeft Ply collection stoelen en barkrukken ontworpen die naast functionaliteit er ook nog zeer fraai uitzien. Ply collection is erin geslaagd MOOIE stapelbare stoelen van hout te ontwerpen, geschikt voor projectgebruik, welke afwijken van het geijkte gemaakt in hout. Licht in gewicht en zeer comfortabel evt koppelbaar, stapelstoelen tot 10/12 hoog met ruime keuze houtsoorten en ral kleuren.

366 concept

Ontdek het verhaal van 366CONCEPT

In 1960 ontwerpt Jozef Chierowski het meest populaire meubelstuk uit het midden van de vorige eeuw de “366 fauteuil”. Jozef, interieur en piano designer en docent aan de Universiteit Art of Wroclaw, was een visionair. Dank zij minimalistisch ontwerp en licht houten constructie was het meteen een groot succes. De meubels werden verkocht aan vele kantoren. cafe’s en restaurants in Polen. Dit Icoon werd ruim 20 jaar lang geproduceerd, maar ondanks het succes heeft dit meesterwerk nooit een kans gehad om te worden opgemerkt buiten Polen. In 2014 na een onderbreking van ruim 30 jaar besloot 366Concept dat het tijd was, nadat we de exclusieve licentierechten hadden verworven, dit fantastische icoon in de huidige tijdgeest een nieuw leven te gunnen. Samen met de aanvullende collecties biedt 366Concept een complete lijn met een touch van nostalgie.

Softline

​Een lange historie  van ”know how en verlangen om te presteren”.

Een lange geschiedenis hebben de families Constantini en Biliani gemeen. Ze hebben en in de jaren 50 samen met andere partners en ondernemers een meubelfabriek opgericht die toegewijd is aan de productie van stoelen. Sinds die tijd vele zaken zijn veranderd maar de waarden, uitdagingen, dromen en ambities die de rode draad vormen zijn onveranderd gebleven. En staan tot de dag van vandaag nog steeds hoog in het vaandel. De gemene deler blijft het vermogen om met de knowhow en de wens om producten te realiseren die een uitdrukking zijn van innovatie van materialen,  passend bij de huidige levensstijl.

BALMA

Maak kennis met het unieke ontwerp, de uitstekende kwaliteit en een breed scala aan functionaliteit van meubels ontworpen door BALMA

Proudly produced in Poland volgens de hoogste Europese normen.