Over ons

DOT Orange design is een exclusieve importeur/agent van diverse hoogwaardige merken uit Europa. We beschikken over een brede complementaire portfolio waardoor we een onafhankelijke partner zijn in het leveren van (kantoor)meubilair en accessoires.

Divers portfolio

Het portfolio bestaat uit NOTI, 366 Concept en BALMA uit Polen. Softline1979 en Cantarutti uit Italië, Ply Collection uit Litouwen, David Design uit Zweden. Bekijk hier een overzicht van al onze merken. Daarnaast zijn we een actieve partner bij het vinden van alternatieven buiten ons portfolio. 

Designers

De merken werken samen met bekende designers zoals Jakob Berg, Komplot Design, Krystian Kowalski, Azzolini, Culdesac, Roberto Foschia, Arik Levy, Jean-Marie Massaud, Vincent van Duysen en Patricia Urquiola, Tomek Rigalik en Richard Hutten. 

DOT Orange design biedt u alle gewenste ondersteuning in de vorm van (technische) informatie, bemonstering en/of begeleiding via een van de dealers.

Breed toepasbaar in de projectmarkt
Deze merken zijn zeer breed toepasbaar, geschikt en getest voor de projectmarkt waaronder: hotels, restaurants, scholen, kantoren, beurzen, en evenementen. Daarnaast zijn de merken ook steeds vaker te vinden bij de betere retailers waardoor ze populairder zijn onder de B2C consument.

DOT Orange Design biedt in samenwerking met onze een vaste transporteur de zogenaamde ‘White Glove Service’ aan.  Alles wordt voor je geregeld. We verzorgen het complete traject. Van de bestelling inclusief eventuele speciale stof aanvragen bij de fabriek tot aan de montage van het meubelstuk op de gewenste locatie. 

Beschikbare downloads

Alle fabrikanten hebben (digitale) prijslijsten, 3D/2D modellen van alle producten beschikbaar via hun “restricted” deel van hun website, toegankelijk met of zonder uw eigengemaakte inlogcode. Ook zijn zowel via onze website als via de fabrikanten website veel project en productfoto’s (HD) te downloaden. Bekijk hier een overzicht van de documenten van onze merken.

Betrouwbare en communicatief sterk

DOT Orange design is betrouwbaar, snel en accuraat op het gebied van communicatie en levering. Dit kunnen we mogelijk maken doordat ons portfolio bestaat uit Europese (familie)bedrijven. We doen er alles aan om jouw deadlines te realiseren.  

We bieden architecten de beste ondersteuning daar waar nodig, gedurende het hele traject. Ons einddoel is het realiseren van een gezamenlijk project waar alle betrokken partijen trots op zijn. Zo kunnen we werken investeren in een lange termijn relatie. 

We gaan net dat ene stapje verder.

Hebben we uw interesse gewekt? 
Neem dan gerust contact met ons op.