Over ons

DOT Orange design is exclusief importeur/agent van bekende merken meubilair en kantoor project accesoires waaronder: Softline1979  en Canterutti uit Italië, Ply collection uit Litouwen, David design uit Zweden en NOTI,  366concept en BALMA uit Polen. Alle productlijnen zijn van de hand van bekende ontwerpers als: Jakob Berg, Komplot Design, Krystian Kowalski, Azzolini, Culdesac, Roberto Foschia, Arik Levy, Jean-Marie Massaud, Vincent Van Duysen en Patricia Urquiola, Tomek Rigalik,Richard Hutten NL .

DOT Orange design biedt u alle gewenste ondersteuning in de vorm van (technische) informatie, bemonstering en/of begeleiding via een van de dealers.

Deze merken zijn zeer breed toepasbaar, geschikt en getest voor de projectmarkt waaronder: hotels, restaurants, scholen, kantoren, beurzen, en evenementen, maar ook bij betere woonwinkels vindt u inmiddels deze collecties steeds vaker terug.

Verder bieden wij in samenwerking met onze transporteur “White Glove Service” aan. Voor u wordt geregeld: het complete traject van fabriek tot aan een geplaatst, uitgepakt, gemonteerd meubelstuk op de gewenste locatie en op het gewenste tijdstip.

Alle fabrikanten hebben (digitale) prijslijsten, 3D/2D modellen van alle producten beschikbaar via hun “restricted” deel van hun website, toegankelijk met of zonder uw eigengemaakte inlogcode. Ook zijn zowel via onze website als via de fabrikantenwebsite veel project en productfoto’s (HD) te downloaden.

Klik op de merkbuttons hieronder om zo bij onze fabrikanten te komen, waar het complete overzicht van hun collecties op staan.

 

Waar zijn we goed in

DOT Orange design is betrouwbaar, snel en accuraat als het gaat om communicatie en levering,  afspraak is afspraak.  We doen er alles aan om uw deadlines te realiseren.

Support richting architecten in al zijn aspecten met als einddoel een gezamenlijk project te realiseren waar we allemaal inclusief de eindklant trots op kunnen zijn.

We gaan net dat stapje verder,  ook in het vinden van alternatieven buiten ons portfolio zijn wij een actieve partner.

We gaan voor een lange termijnrelatie met als doel, de architect en of dealer te voorzien van de beste support.

Hebben we uw interesse gewekt?  Neem dan gerust contact met ons op.